OTC Egenvård AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och OTC Egenvård AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och OTC Egenvård AB är ett av dem. Statusen för OTC Egenvård AB är att Bolaget är aktivt.

OTC Egenvård AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-01. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som OTC Egenvård AB ska trivas.

OTC Egenvård AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-21. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att marknadsföra och sälja kosmetik-, medicin- och hälsoprodukter samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att OTC Egenvård AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-21.

Idag är OTC Egenvård AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med OTC Egenvård AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -Dahle, Inger Margareta -Jakobsson, Helena Margareta -Jonasson Otterskog, Ulla Helena.

De som är på något sätt har med OTC Egenvård AB är Jakobsson, Helena Margareta som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Jonasson Otterskog, Ulla Helena som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Blomén, Nils Johan Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, .

OTC Egenvård AB har 556692-3123 som sitt organisationsnummer.