BXB Mailboxes AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall sälja fastighetsboxar med tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BXB Mailboxes AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är BXB Mailboxes AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2005-12-01 så skapades BXB Mailboxes AB och företaget är har F-skattsedel BXB Mailboxes AB har haft det sedan 2006-02-10.

BXB Mailboxes AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-02-10

556692-3172 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är BXB Mailboxes AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med BXB Mailboxes AB så går det att nå dem via telefon på 036-361600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom BXB Mailboxes AB är Palm, Frank-Michael Gustav som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Linda som är född 1969 och har titeln Suppleant, Landén, Josef Holger Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Ljungstrand, Elisabeth som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .