ZIZ Design Pärlor i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

ZIZ Design Pärlor i Jönköping AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där ZIZ Design Pärlor i Jönköping AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. ZIZ Design Pärlor i Jönköping AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket ZIZ Design Pärlor i Jönköping AB har haft sedan 2006-02-10. ZIZ Design Pärlor i Jönköping AB har funnits sedan och 2006-02-10 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till ZIZ Design Pärlor i Jönköping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Björng. 10 B, 553 37, Jönköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9792001.

Jönköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är ZIZ Design Pärlor i Jönköping AB Privat, ej börsnoterat.

ZIZ Design Pärlor i Jönköping AB har idag 556692-6712 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för ZIZ Design Pärlor i Jönköping AB

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med smycken och accessoarer samt därmed förenlig verksamhet.

I ZIZ Design Pärlor i Jönköping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pantzar, Lille-Mor Gunilla som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mörk, Linda Magdalena som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Pantzar, Carina Marianne som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Erik Arne Peter som är född 1961 och har titeln Revisor, Vätterstadens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .