Portvalvet Invest AB

Jönköpings län

Information

Portvalvet Invest AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Portvalvet Invest AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Portvalvet Invest AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-06-08.

Portvalvet Invest AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2005-12-05. Men sedan 2006-06-08 så har Portvalvet Invest AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till N. Strandg. 4, 553 20, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Portvalvet Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-168526.

Jönköping arbetar för att verksamheter som Portvalvet Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Portvalvet Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva fastighetsförvaltning, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Portvalvet Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Portvalvet Invest AB och det är följande personer, Johansson, Bo Rolf Uno som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gerd Christina som är född 1943 och har titeln Suppleant, Bardh, Kent Björn Helge som är född 1957 och har titeln Revisor, Härelind, Lena Maria Kristina som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Portvalvet Invest AB är 556692-6720.