ReseGruppen i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och ReseGruppen i Jönköping AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och ReseGruppen i Jönköping AB är ett av dem. Statusen för ReseGruppen i Jönköping AB är att Bolaget är aktivt.

ReseGruppen i Jönköping AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-08. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som ReseGruppen i Jönköping AB ska trivas.

ReseGruppen i Jönköping AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-19. I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva resebyråverksamhet med huvudsaklig inriktning mot gruppresor, konsultverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ReseGruppen i Jönköping AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-19.

Idag är ReseGruppen i Jönköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med ReseGruppen i Jönköping AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-169770.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med ReseGruppen i Jönköping AB är Kjellerstedt, Pia Maria som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Swärd Rosenvinge, Emma Christina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Huzell, Catarina Elisabet Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

ReseGruppen i Jönköping AB har 556693-1365 som sitt organisationsnummer.