Gösta Nilsson & Co Entreprenad AB

Jönköpings län

Information

Gösta Nilsson & Co Entreprenad AB är ett företag som finns i Jönköping. I Gösta Nilsson & Co Entreprenad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Jan Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Camilla Margareta som är född 1971 och har titeln Suppleant, Svärd Lahi, Eva Kristina som är född 1959 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gösta Nilsson & Co Entreprenad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gösta Nilsson & Co Entreprenad AB på telefon 070-5522551.

Bolaget skall bedriva gräv- och markentreprenadverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gösta Nilsson & Co Entreprenad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Gösta Nilsson & Co Entreprenad AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Gösta Nilsson & Co Entreprenad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-12-28 och Gösta Nilsson & Co Entreprenad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-12-28.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gösta Nilsson & Co Entreprenad AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Gösta Nilsson & Co Entreprenad AB har 556693-4609 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.