Målens Stål och Montage AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Målens Stål och Montage AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Målens Stål och Montage AB är ett av dem. Statusen för Målens Stål och Montage AB är att Bolaget är aktivt.

Målens Stål och Montage AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-14. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Målens Stål och Montage AB ska trivas.

Målens Stål och Montage AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-04. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bearbeta, renovera, reparera, montera och handla med konstruktioner i stål och plåt. Föremålet för bolagets verksamhet är vidare att genom bemanning, legoarbeten och konsulttjänster, serva företag inom mekanisk industri samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Målens Stål och Montage AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-04.

Idag är Målens Stål och Montage AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Målens Stål och Montage AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-174024.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Målens Stål och Montage AB är Nydestam, Carl Thorbjörn som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Frimann, Kjell-Holger som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Frimann, Annelie Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Karlsson, Björn Gunnar som är född 1939 och har titeln Suppleant, Nydestam, Anna Katarina som är född 1970 och har titeln Suppleant, Henricsson, Magnus Lars Henrik som är född 1957 och har titeln RevisorGLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Målens Stål och Montage AB har 556693-7156 som sitt organisationsnummer.