Jafaris Marknadsgrill AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Jafaris Marknadsgrill AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Jafaris Marknadsgrill AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Jafaris Marknadsgrill AB är momsregistrerat sedan2006-02-23 och har organisationsnummer 556694-0796.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-5763646 alternativt besöka eller skicka post till Jafaris Marknadsgrill AB på följande adress Källebacksv. 16, 555 93, Jönköping.

Jafaris Marknadsgrill AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-02-23.

I Jafaris Marknadsgrill AB så sitter följande personer i styrelsen: , al Jafari, Niklas Nur Eddin som är född 1986 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva mobil drift av bakning, tillverkning och försäljning av snabbmat, livsmedel och bröd samt försäljning av drycker och därmed förenlig verksamhet.