Widi Furnline Holding AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Widi Furnline Holding AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Widi Furnline Holding AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Widi Furnline Holding AB är momsregistrerat sedan2007-06-28 och har organisationsnummer 556695-8756.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 036-20700 alternativt besöka eller skicka post till Widi Furnline Holding AB på följande adress Kyrkv. 2, 560 25, Bottnaryd.

Widi Furnline Holding AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-06-28.

I Widi Furnline Holding AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , Winberg, Bernt-Arne Torsten som är född 1966 och har titeln Suppleant , Winberg, Lars-Åke Gösta som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet är att direkt eller indirekt genom dotter- eller intressebolag bedriva konsulterande verksamhet inom möbel- och inredningsbranschen, förvalta fast egendom samt bedriva leasingverksamhet inom verkstadsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.