Eldstaden i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

556695-9069 är organisationsnummer för bolaget Eldstaden i Jönköping AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eldstaden i Jönköping AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Eldstaden i Jönköping AB finns i.

Eldstaden i Jönköping AB har varit registrerat sedan 2006-01-09 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eldstaden i Jönköping AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-24.

Eldstaden i Jönköping AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eldstaden i Jönköping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Eldstaden i Jönköping AB så kan ni göra det på telefon genom 036-351950 eller genom brev på följande adress:
Ed 20, 561 92, Huskvarna

Bolaget ska bedriva försäljning, montering och reparationer av kakelugnar, kaminer och skorstenar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eldstaden i Jönköping AB och det är Davidsson, Sven Patric Kent som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ask, Klas Gunnar som är född 1966 och har titeln Suppleant, Lagerqvist, Erik Bengt som är född 1977 och har titeln Revisor, Jönköpings Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor,