I.S.A.W. AB

Jönköpings län

Information

I.S.A.W. AB är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som I.S.A.W. AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

I.S.A.W. AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-03-23.

I.S.A.W. AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2006-01-10. Men sedan 2006-03-30 så har I.S.A.W. AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till V. Storg. 8, 553 15, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på I.S.A.W. AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-0292015.

Jönköping arbetar för att bolag som I.S.A.W. AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för I.S.A.W. AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall inköp och försäljning av make up och hudvård, rådgivning inom samma bransch samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för I.S.A.W. AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till I.S.A.W. AB och det är följande personer, Wärnbring, Ida Sara Agneta som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Wärnbring, Siv Agneta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Bardh, Kent Björn Helge som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för I.S.A.W. AB är 556695-9762.