Bjellebeck Living Rooms AB

Jönköpings län

Information

Bolaget ska bedriva import, export, design och försäljning av hushålls- och inredningsprodukter, konsultverksamhet inom inredningsområdet, försäljning av redovisnings- och datakonsulttjänster, äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bjellebeck Living Rooms AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Bjellebeck Living Rooms AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2006-01-11 så skapades Bjellebeck Living Rooms AB och bolaget är har F-skattsedel Bjellebeck Living Rooms AB har haft det sedan 2006-03-09.

Bjellebeck Living Rooms AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-03-09

556696-2139 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är Bjellebeck Living Rooms AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Bjellebeck Living Rooms AB så går det att nå dem via telefon på 0390-10116 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Bjellebeck, Stig Håkan Magnus -Hyll Bjellebeck, Boel Maria Kristina

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bjellebeck Living Rooms AB är Hyll Bjellebeck, Boel Maria Kristina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bjellebeck, Stig Håkan Magnus som är född 1966 och har titeln Suppleant, Svärd Lahi, Eva Kristina som är född 1959 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .