Netax i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med kaffe, the och konfektyr i butik samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Netax i Jönköping AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Netax i Jönköping AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2006-02-28 så skapades Netax i Jönköping AB och verksamheten är har F-skattsedel Netax i Jönköping AB har haft det sedan 2006-06-22.

Netax i Jönköping AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-06-22

556698-8639 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Jönköping.

Just nu är Netax i Jönköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Netax i Jönköping AB så går det att nå dem via telefon på 073-5464040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Netax i Jönköping AB är Jenå, Marie-Louise Elinor som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Jenå, Madelene Erica som är född 1986 och har titeln Suppleant, Ahlriksson, Bo Samuel Lennart som är född 1973 och har titeln Revisor, Johansson, Carl Anders Erik som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .