Aprima Holding AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Aprima Holding AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Aprima Holding AB är ett av dem. Statusen för Aprima Holding AB är att Bolaget är aktivt.

Aprima Holding AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-03-08. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Aprima Holding AB ska trivas.

I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva finansiell konsultverksamhet inom investmentbranschen och fastighetsbranschen men även fastighetsförvaltning och fastighetsförädling samt med ovan förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aprima Holding AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-01-29.

Idag är Aprima Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Aprima Holding AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-343800.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aprima Holding AB är Klasson, Markus Kristian som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Klasson, Kerstin Majvi som är född 1951 och har titeln Suppleant, Sandberg, Erik Arne Peter som är född 1961 och har titeln Revisor, Vätterstadens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Aprima Holding AB har 556699-2086 som sitt organisationsnummer.