ALFAJO AB

Jönköpings län

Information

556699-7234 är organisationsnummer för företaget ALFAJO AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ALFAJO AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som ALFAJO AB finns i.

ALFAJO AB har varit registrerat sedan 2006-03-17 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ALFAJO AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ALFAJO AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ALFAJO AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med ALFAJO AB så kan ni göra det på telefon genom 036-190960 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva försäljning av lokalvårdsprodukter och hushållsmaskiner jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ALFAJO AB och det är Gunnarsson, Sven Christer som är född 1952 och har titeln Likvidator, Sandberg, Erik Arne Peter som är född 1961 och har titeln Revisor, Vätterstadens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,