Techinside AB

Jönköpings län

Information

Techinside AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Techinside AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Techinside AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-08-17.

Techinside AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2006-03-29. Men sedan 2006-08-17 så har Techinside AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Slottsg. 14, 553 22, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Techinside AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-340715.

Jönköping arbetar för att verksamheter som Techinside AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Techinside AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva produktutveckling och försäljning av mjukvara och inbyggda IT-system jämte därmed fören lig verksamhet.

Firmatecknare för Techinside AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Techinside AB och det är följande personer, Leerberg, Henrik som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Leerberg, Henrik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Brolin, Jan-Eric som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brolin, Anna-Katrin som är född 1964 och har titeln Suppleant, Sundgard Leerverg, Helle som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Modén, Torsten Oskar Peder som är född 1948 och har titeln Revisor.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Techinside AB är 556700-9138.