JMT Jönköpings Montageteknik AB

Jönköpings län

Information

JMT Jönköpings Montageteknik AB är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som JMT Jönköpings Montageteknik AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JMT Jönköpings Montageteknik AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-05-04.

JMT Jönköpings Montageteknik AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2006-04-01. Men sedan 2006-05-04 så har JMT Jönköpings Montageteknik AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fabriksg. 11, 562 42, Taberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JMT Jönköpings Montageteknik AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-0989500.

Jönköping arbetar för att bolag som JMT Jönköpings Montageteknik AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JMT Jönköpings Montageteknik AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva reparationer, service samt underhåll av hydraulik på entreprenad- och industrimaskiner, försäljning av hydraulkomponenter, svets- och smidesverksamhet, mekanisk verkstadsrörelse, förvaltning av värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JMT Jönköpings Montageteknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JMT Jönköpings Montageteknik AB och det är följande personer, Norén, Björn Lennart som är född 1952 och har titeln VD, Norén, Björn Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Thomas Arne Reinhold som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Onselius, Andreas Björn som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Onselius, Björn Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Olof Einar Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor.KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för JMT Jönköpings Montageteknik AB är 556701-1753.