DP Konstruktion AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och DP Konstruktion AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och DP Konstruktion AB är ett av dem. Statusen för DP Konstruktion AB är att Bolaget är aktivt.

DP Konstruktion AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-04-25. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som DP Konstruktion AB ska trivas.

DP Konstruktion AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-17. I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att serva verkstadsindustrin med konstruktioner främst inom plåt och verktyg samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DP Konstruktion AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-05-17.

Idag är DP Konstruktion AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med DP Konstruktion AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-371916.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med DP Konstruktion AB är Petersson, Dag Samuel som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Petersson, Johan Veine som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Helen Birgitta som är född 1968 och har titeln Suppleant, Petersson, Helena Elisabeth som är född 1967 och har titeln Suppleant, Björk, Arne Mikael Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

DP Konstruktion AB har 556702-6223 som sitt organisationsnummer.