Ternstedt Consulting AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Ternstedt Consulting AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ternstedt Consulting AB är ett av dem. Statusen för Ternstedt Consulting AB är att Bolaget är aktivt.

Ternstedt Consulting AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-05-30. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ternstedt Consulting AB ska trivas.

Ternstedt Consulting AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01. I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsulttjänster inom marknadsföring och affärsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ternstedt Consulting AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01.

Idag är Ternstedt Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Ternstedt Consulting AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6992493.

Firman tecknas var för sig av -Berg, Johan Henrik Christian -Ternstedt, Christian Martin Daniel.

De som är på något sätt har med Ternstedt Consulting AB är Ternstedt, Christian Martin Daniel som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Johan Henrik Christian som är född 1981 och har titeln Suppleant, Emilsson, Erik Adrian som är född 1962 och har titeln Revisor, Jansson, Astrid Elisabet som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Revideco AB som är född och har titeln Revisor, .

Ternstedt Consulting AB har 556704-8961 som sitt organisationsnummer.