Bankeryds Textil & Inredning AB

Jönköpings län

Information

556705-0801 är organisationsnummer för bolaget Bankeryds Textil & Inredning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bankeryds Textil & Inredning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Bankeryds Textil & Inredning AB finns i.

Bankeryds Textil & Inredning AB har varit registrerat sedan 2006-06-01 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bankeryds Textil & Inredning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-05.

Bankeryds Textil & Inredning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bankeryds Textil & Inredning AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Bankeryds Textil & Inredning AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8265540 eller genom brev på följande adress:
Kortebov. 44, 564 33, Bankeryd

Bolaget skall bedriva detaljhandel med textil- och inredningsprodukter, sömnad och konsultation inom inredning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bankeryds Textil & Inredning AB och det är Widerberg, Karin Ingegerd som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Halvardsson, Anna-Karin Ingegerd som är född 1977 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Tenggren, Lisa Maria som är född 1978 och har titeln Huvudansvarigrevisor,