Mäklarna JL Partners AB

Jönköpings län

Information

Mäklarna JL Partners AB är ett företag som finns i Jönköping. I Mäklarna JL Partners AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Birgitta Anna Margareta som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Hans Börje Lennart som är född 1955 och har titeln Suppleant, Björk, Arne Mikael Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mäklarna JL Partners AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mäklarna JL Partners AB på telefon 036-134680.

Bolaget ska bedriva fastighetsmäkleri samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mäklarna JL Partners AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mäklarna JL Partners AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mäklarna JL Partners AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-09-07 och Mäklarna JL Partners AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-09-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mäklarna JL Partners AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Johansson, Birgitta Anna Margareta -Larsson, Hans Börje Lennart

Mäklarna JL Partners AB har 556705-1775 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.