Eisfelds Bokföring AB

Jönköpings län

Information

Eisfelds Bokföring AB är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Eisfelds Bokföring AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Eisfelds Bokföring AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2006-06-15.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Huskvarnav. 80, 554 54, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Eisfelds Bokföring AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-313664.

Jönköping arbetar för att bolag som Eisfelds Bokföring AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Eisfelds Bokföring AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva konsultationer inom redovisning och skatterådgivning samt personaluthyrning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Eisfelds Bokföring AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Eisfelds Bokföring AB och det är följande personer, Eisfeld, Nicholas Peter som är född 1968 och har titeln VD, Eisfeld, Nicholas Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Gunn Annelie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Carlsson, Per Eric Arne som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Eisfelds Bokföring AB är 556705-6790.