Profilhajen AB

Jönköpings län

Information

Profilhajen AB är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Profilhajen AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Profilhajen AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-06-29.

Profilhajen AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2006-06-19. Men sedan 2006-06-29 så har Profilhajen AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Erik Dahlbergsg. 2, 561 31, Huskvarna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Profilhajen AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-133200.

Jönköping arbetar för att bolag som Profilhajen AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Profilhajen AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget ska bedriva försäljning av profilkläder, arbetskläder, jaktkläder, budosportkläder, presentreklam, skyltar och dekaler samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Profilhajen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Profilhajen AB och det är följande personer, Svensson, Göran Christer som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lantz, Nils Peter som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lantz, Ann-Sofie Caroline som är född 1979 och har titeln Suppleant, Lagerqvist, Erik Bengt som är född 1977 och har titeln Revisor, Jönköpings Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Profilhajen AB är 556705-9224.