Accord Sverige AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Accord Sverige AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Accord Sverige AB är ett av dem. Statusen för Accord Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Accord Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-06-26. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Accord Sverige AB ska trivas.

I Jönköping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Accord Sverige AB inte är momsregistrerat.

Idag är Accord Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Accord Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-718950.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Accord Sverige AB är Lindbom, Stig Ari Vicktor som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Albinsson, David Reinhold som är född 1973 och har titeln Suppleant, Björk, Arne Mikael Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Karlsson, Bertil Karl-Ivan som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Accord Sverige AB har 556706-1527 som sitt organisationsnummer.