Alkohol- & Drogrehabilitering i Småland AB

Jönköpings län

Information

Alkohol- & Drogrehabilitering i Småland AB är ett bolag som finns i Jönköping. I Alkohol- & Drogrehabilitering i Småland AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jansohn, Tore Uno Hasse som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Jan Ingvar som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lilja, Mats Rune Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Boiardt, Adam Kristian som är född 1974 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Alkohol- & Drogrehabilitering i Småland AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Alkohol- & Drogrehabilitering i Småland AB på telefon 070-5439785.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva alkohol- och drogrehabilitering, hälso och sjukvård, konsultverksamhet inom hälso och sjukvård samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Alkohol- & Drogrehabilitering i Småland AB av bolagstypen Aktiebolag.

Alkohol- & Drogrehabilitering i Småland AB är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Alkohol- & Drogrehabilitering i Småland AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-10-05 och Alkohol- & Drogrehabilitering i Småland AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-10-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Alkohol- & Drogrehabilitering i Småland AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Alkohol- & Drogrehabilitering i Småland AB har 556707-4744 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.