Axxos Industrial Systems Europe AB

Jönköpings län

Information

Axxos Industrial Systems Europe AB är ett bolag som finns i Jönköping. I Axxos Industrial Systems Europe AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Johan Åke som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Junvik, Carl Johan Philip som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Stoli Gunnarsson, Claes Anders M som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Dan Oskar Mikael som är född 1961 och har titeln Suppleant, Sandberg, Erik Arne Peter som är född 1961 och har titeln Revisor, Vätterstadens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Axxos Industrial Systems Europe AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Axxos Industrial Systems Europe AB på telefon .

Aktiebolagets verksamhet ska vara att marknadsföra IT-system samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Axxos Industrial Systems Europe AB av bolagstypen Aktiebolag.

Axxos Industrial Systems Europe AB är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Axxos Industrial Systems Europe AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-01 och Axxos Industrial Systems Europe AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Axxos Industrial Systems Europe AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Axxos Industrial Systems Europe AB har 556708-4297 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.