Personalchefen i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

Personalchefen i Jönköping AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Personalchefen i Jönköping AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Personalchefen i Jönköping AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Personalchefen i Jönköping AB har haft sedan 2007-03-01. Personalchefen i Jönköping AB har funnits sedan och 2007-03-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Personalchefen i Jönköping AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Posthemsv. 21, 556 31, Jönköping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8860861.

Jönköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Personalchefen i Jönköping AB Privat, ej börsnoterat.

Personalchefen i Jönköping AB har idag 556711-1215 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Personalchefen i Jönköping AB

Bolaget ska bedriva personal- och organisationsutveckling samt rekrytering och avveckling samt därmed förenlig verksamhet.

I Personalchefen i Jönköping AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Cohen, Inga Britt-Marie som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Cohen, Anna Katarina som är född 1979 och har titeln Suppleant, Törnskog Bernersson, Jonas Sven H som är född 1964 och har titeln Revisor, Dextra Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .