Humlans Hus i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

Humlans Hus i Jönköping AB är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Humlans Hus i Jönköping AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Humlans Hus i Jönköping AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-08-23.

Humlans Hus i Jönköping AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2006-09-15. Men sedan 2007-08-23 så har Humlans Hus i Jönköping AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stormg. 1, 553 12, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Humlans Hus i Jönköping AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6878616.

Jönköping arbetar för att bolag som Humlans Hus i Jönköping AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Humlans Hus i Jönköping AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget ska äga och förvalta fastigheter och värdepapper, bedriva konsultverksamhet inom inredning och snickerier samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Humlans Hus i Jönköping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Humlans Hus i Jönköping AB och det är följande personer, Hammarström, Rolf Peter som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grann, Carl Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Grann Hammarström, Barbro Viktoria E som är född 1971 och har titeln Suppleant, Landén, Josef Holger Christer som är född 1950 och har titeln Revisor, Ljungstrand, Elisabeth som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Humlans Hus i Jönköping AB är 556711-1660.