KYSAB AB

Jönköpings län

Information

KYSAB AB hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där KYSAB AB finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. KYSAB AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket KYSAB AB har haft sedan 2007-01-04. KYSAB AB har funnits sedan och 2007-01-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till KYSAB AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Yås 8, 562 91, Månsarp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6522032.

Jönköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är KYSAB AB Privat, ej börsnoterat.

KYSAB AB har idag 556714-1717 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för KYSAB AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva skogsentreprenad, jordbruk, grävtjänster, arbetskraftsuthyrning, maskin- uthyrning, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I KYSAB AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kardell, Karl Johan Erik som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bengt Göran Magnus som är född 1974 och har titeln Suppleant, Hultberg, Ingvar Mattias som är född 1973 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .