Svängens Entreprenad AB

Jönköpings län

Information

556714-2731 är organisationsnummer för företaget Svängens Entreprenad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svängens Entreprenad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Svängens Entreprenad AB finns i.

Svängens Entreprenad AB har varit registrerat sedan 2006-11-01 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Svängens Entreprenad AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Svängens Entreprenad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svängens Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med Svängens Entreprenad AB så kan ni göra det på telefon genom 036-53010 eller genom brev på följande adress:
SIRINGE 20, 561 91, Huskvarna

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva mark- och anläggningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svängens Entreprenad AB och det är Gustafsson, Lennart Göran Sture som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Ingrid Viviann som är född 1952 och har titeln Suppleant, Björklund, Olof Einar Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,