Cube Corner AB

Jönköpings län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva datakonsult- verksamhet, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Cube Corner AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Cube Corner AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2006-11-01 så skapades Cube Corner AB och bolaget är har F-skattsedel Cube Corner AB har haft det sedan 2007-01-04.

Cube Corner AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-04

556714-2756 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är Cube Corner AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Cube Corner AB så går det att nå dem via telefon på 036-160800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Cube Corner AB är Utas, Ronnie Mats Johan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Jonny Daniel som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Susanne Yvonne som är född 1978 och har titeln Suppleant, Utas, Ann Louise som är född 1967 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Hellerstedt, Johan Marcus som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor.