Dedit AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Dedit AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Dedit AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

Dedit AB är momsregistrerat sedan2007-04-06 och har organisationsnummer 556714-6989.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-7694178 alternativt besöka eller skicka post till Dedit AB på följande adress V. Holmg. 41, 553 24, Jönköping.

Dedit AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-03-08.

I Dedit AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Löf, Lars Mikael som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska erbjuda redovisningstjänster, ekonomihantering och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även erbjuda personalutbildning, processhandledning, grupputveckling, föreläsningar samt därmed förenlig verksamhet.