Ackeby Glas AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Ackeby Glas AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Ackeby Glas AB är ett av dem. Statusen för Ackeby Glas AB är att Bolaget är aktivt.

Ackeby Glas AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-12-14. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Ackeby Glas AB ska trivas.

Ackeby Glas AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva personaluthyrning, fastighetsservice, fordonsservice, transportverksamhet, reparation och byte av fordonsglas samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ackeby Glas AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-18.

Idag är Ackeby Glas AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Ackeby Glas AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-363480.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ackeby Glas AB är Ackeby, Claes-Jacob som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Ackeby, Elisabeth Maria Louise som är född 1973 och har titeln Suppleant, Lagerqvist, Erik Bengt som är född 1977 och har titeln Revisor, Jönköpings Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor, .

Ackeby Glas AB har 556717-8578 som sitt organisationsnummer.