Böda Nya Köpmanshus AB

Jönköpings län

Information

556720-5058 är organisationsnummer för verksamheten Böda Nya Köpmanshus AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Böda Nya Köpmanshus AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Böda Nya Köpmanshus AB finns i.

Böda Nya Köpmanshus AB har varit registrerat sedan 2007-01-16 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Böda Nya Köpmanshus AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Böda Nya Köpmanshus AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Böda Nya Köpmanshus AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Böda Nya Köpmanshus AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8361303 eller genom brev på följande adress:
Bäckalyckev. 14, 553 13, Jönköping

Aktiebolagets verksamhet ska vara bedriva fastighetsförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med Böda Nya Köpmanshus AB och det är Chlumska, Renata som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rugestål, Jan Christer som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ulf Torbjörn som är född 1945 och har titeln Suppleant, Svensson, Björn Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, Höglandets Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,