Juristerna - G.Fransson AB

Jönköpings län

Information

Bolaget ska bedriva juridisk rådgivning och konsultationer samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Juristerna - G.Fransson AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Juristerna - G.Fransson AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2007-01-30 så skapades Juristerna - G.Fransson AB och bolaget är har F-skattsedel Juristerna - G.Fransson AB har haft det sedan 2007-02-15.

Juristerna - G.Fransson AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-15

556722-3176 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är Juristerna - G.Fransson AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Juristerna - G.Fransson AB så går det att nå dem via telefon på 036-711700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Juristerna - G.Fransson AB är Fransson, Gerd Linnea Elisabeth som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Waern, Ingrid Gunilla som är född 1952 och har titeln Suppleant, Blomén, Lars Olle Edvard som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Andersson & Co i Växjö AB som är född och har titeln Revisor, .