Hairfree Jönköping AB

Jönköpings län

Information

556723-3886 är organisationsnummer för bolaget Hairfree Jönköping AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hairfree Jönköping AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Hairfree Jönköping AB finns i.

Hairfree Jönköping AB har varit registrerat sedan 2007-02-09 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hairfree Jönköping AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-24.

Hairfree Jönköping AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hairfree Jönköping AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Hairfree Jönköping AB så kan ni göra det på telefon genom 036-163030 eller genom brev på följande adress:
Barnarpsg. 36, 553 16, Jönköping

Bolaget skall bedriva skönhetsbehandlingar, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hairfree Jönköping AB och det är Hultgren Sjölander, Eva Y Elisabeth som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Daoud, Sahar som är född 1982 och har titeln Suppleant, Sandberg, Erik Arne Peter som är född 1961 och har titeln Revisor, Vätterstadens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,