Classic Pool i Habo AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva tillverkning och försäljning av massagebadkar och SPA samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Classic Pool i Habo AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Classic Pool i Habo AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2007-02-22 så skapades Classic Pool i Habo AB och företaget är har F-skattsedel Classic Pool i Habo AB har haft det sedan 2007-05-24.

Classic Pool i Habo AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-24

556724-4222 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är Classic Pool i Habo AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Classic Pool i Habo AB så går det att nå dem via telefon på 036-47540 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Classic Pool i Habo AB är Ottosson, Karl Rikard som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandahl, Yvonne Birgitta som är född 1963 och har titeln Suppleant, Malmberg, Stefan Peter Mikael som är född 1973 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .