PROFICORE Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556725-0716 är organisationsnummer för bolaget PROFICORE Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PROFICORE Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som PROFICORE Aktiebolag finns i.

PROFICORE Aktiebolag har varit registrerat sedan 2007-03-02 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för PROFICORE Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-08.

PROFICORE Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PROFICORE Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med PROFICORE Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-184060 eller genom brev på följande adress:
Vasav. 8, 554 54, Jönköping

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom bygg-, anläggning- och fastighetsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PROFICORE Aktiebolag och det är Carlsson, Cay Mattias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Markenvard, Mikael Sven Markvard som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Linda Carina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Johansson, Helena Birgit Elisabeth som är född 1966 och har titeln Suppleant, Landström Andersson, Hans Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor