CE & JL Pub AB

Jönköpings län

Information

CE & JL Pub AB är ett bolag som finns i Jönköping. I CE & JL Pub AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundström, Jens Åke som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Erlandsson, Claes Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkman, Luz Mary Louise som är född 1972 och har titeln Suppleant, Nilsson, Ina Veronica som är född 1976 och har titeln Suppleant, Friberg, Anders Sigvard som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med CE & JL Pub AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå CE & JL Pub AB på telefon .

Bolaget skall bedriva restaurang- och pubverksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är CE & JL Pub AB av bolagstypen Aktiebolag.

CE & JL Pub AB är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

CE & JL Pub AB innehar ej F-skattsedel och CE & JL Pub AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för CE & JL Pub AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

CE & JL Pub AB har 556725-1771 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.