HKv i Huskvarna AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns HKv i Huskvarna AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. HKv i Huskvarna AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

HKv i Huskvarna AB är momsregistrerat sedan2007-05-03 och har organisationsnummer 556725-2878.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till HKv i Huskvarna AB på följande adress Barnarpsg. 27, 553 16, Jönköping.

HKv i Huskvarna AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2007-04-28.

I HKv i Huskvarna AB så sitter följande personer i styrelsen: , Enström, Maria Elisabeth som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva uthyrning och försäljning av film på video och dvd samt tillhörande kioskhandel jämte därmed förenlig verksamhet.