Taxi Åkarnas i Jönköping AB

Jönköpings län

Information

Bolaget ska bedriva taxi och budtransporter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Taxi Åkarnas i Jönköping AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Taxi Åkarnas i Jönköping AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2007-05-21 så skapades Taxi Åkarnas i Jönköping AB och verksamheten är har F-skattsedel Taxi Åkarnas i Jönköping AB har haft det sedan 2007-08-09.

Taxi Åkarnas i Jönköping AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-08-09

556730-0834 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Jönköping.

Just nu är Taxi Åkarnas i Jönköping AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Taxi Åkarnas i Jönköping AB så går det att nå dem via telefon på 036-4401200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Taxi Åkarnas i Jönköping AB är Sköld, Per Werner som är född 1963 och har titeln VD, Sköld, Per Werner som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sköld, Anders Stig som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Rehnberg, Maria Pernilla som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .