Medica Clinical Nord AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Medica Clinical Nord AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Medica Clinical Nord AB är ett av dem. Statusen för Medica Clinical Nord AB är att Bolaget är aktivt.

Medica Clinical Nord AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-05-24. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Medica Clinical Nord AB ska trivas.

Medica Clinical Nord AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-10-23. I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva utveckling, forskning, tillverkning och handel med naturläkemedel, hälsokost, kosmetik med läkemedelsfunktion och naturprodukter samt äga och förvalta aktier i dotterbolag jämte annan därmed förenlig verk- samhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Medica Clinical Nord AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-10-23.

Idag är Medica Clinical Nord AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Medica Clinical Nord AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5650682.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Medica Clinical Nord AB är Wärn, Carsten som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Wärn, Carsten som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Olsson, Mats Ture Zackarias som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Piron, Christel Arpalice som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Riis, Peter som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rui, Tom Sverre som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, Lindberg, Erik Thomas som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Medica Clinical Nord AB har 556730-5189 som sitt organisationsnummer.