Skedehult AB

Jönköpings län

Information

Skedehult AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Skedehult AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Skedehult AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2007-06-21.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Skedehult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Jönköping arbetar för att verksamheter som Skedehult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Skedehult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget ska äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva restaurangrörelse och ekonomisk konsultverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Skedehult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Skedehult AB och det är följande personer, Lundin, Christer Bengt Gustav som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Wassby, Elin Helena Maria som är född 1975 och har titeln Suppleant, Kjellström, Karl Gustav Håkan som är född 1955 och har titeln Revisor, Adact Revisorer & Konsulter AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Skedehult AB är 556732-3216.