Ventilation Holding Sweden AB

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter Ventilation Holding Sweden AB. Det finns flera bolag som liknar Ventilation Holding Sweden AB i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Ventilation Holding Sweden AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-09-13 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 2007-07-02 så har Ventilation Holding Sweden AB varit registrerat och sedan 2007-11-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Ventilation Holding Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Ventilation Holding Sweden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Fläktg. 1, 553 02, Jönköping. Vi ni istället prata med Ventilation Holding Sweden AB så kan ni göra det på 036-193000.

Bolaget skall direkt eller indirekt äga och förvalta fast och lös egendom, främst genom dotterbolag samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Johansson, Gunborg Pia-Marie som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Forget, Didier Maurice som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Chassagnade, Eric Laurent Jean som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Göransson, Per Olof Ernst som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, von Bahr, Pål Jesper som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorBrand, Klas Johan som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Chassagnade, Eric Laurent Jean -Forget, Didier Maurice Firman tecknas i förening av -Göransson, Per Olof Ernst -Johansson, Gunborg Pia-Marie .

Ventilation Holding Sweden AB har 556733-2514 som sitt organisationsnummer.