Brinklandia AB

Jönköpings län

Information

Brinklandia AB är ett företag som finns i Jönköping. I Brinklandia AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wik, Bo Peter Rickard som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brinkmann, Karl Fredrik som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Wik, Pernilla Martina som är född 1970 och har titeln Suppleant, Jansson, Astrid Elisabet som är född 1962 och har titeln Revisor, Eriksson, Ulf Georg som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, MGI Revideco AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Brinklandia AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Brinklandia AB på telefon 036-169169.

Bolaget skall sälja tjänster inom mediekoordination, event, personaluthyrning och rekrytering för egen och andras räkning, bedriva handel med fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Brinklandia AB av bolagstypen Aktiebolag.

Brinklandia AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Brinklandia AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-02-07 och Brinklandia AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-02-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Brinklandia AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Brinklandia AB har 556745-5331 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.