Checkmark Sverige AB

Jönköpings län

Information

556745-5836 är organisationsnummer för verksamheten Checkmark Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Checkmark Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Checkmark Sverige AB finns i.

Checkmark Sverige AB har varit registrerat sedan 2007-12-05 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-03-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Checkmark Sverige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-03-13.

Checkmark Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Checkmark Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Olsson, Kurt Rune Evert

Vill ni komma i kontakt med Checkmark Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2760670 eller genom brev på följande adress:
Gunnar Zilos v. 4, 554 48, Jönköping

Bolaget ska bedriva handel med butiksinredning för detaljhandeln jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Checkmark Sverige AB och det är Olsson, Kurt Rune Evert som är född 1949 och har titeln Extern VD, Pihlajamäki, Jukka som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Galteland, Egil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Pessi, Timo som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Henrysson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, Antonsson, Kurt Lars Bruno som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantGLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,