Bernt Sjöö Handelssupport

Jönköpings län

Information

Bernt Sjöö Handelssupport är ett bolag som finns i Jönköping. I Bernt Sjöö Handelssupport finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjö, Berndt Aron som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bernt Sjöö Handelssupport så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bernt Sjöö Handelssupport på telefon 036-367544.

Bolaget skall bedriva handel och försäljning av industri- förnödenheter såsom handverktyg, el, luft, verktyg, slip- material, tvättutrustning, underhållsartiklar, penslar, expander samt service och reparation av maskiner. Konsulttjänster avseende inköp av verktygsutrustning inom industri, fövaltning, verkstäder samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bernt Sjöö Handelssupport av bolagstypen Enskild firma.

Bernt Sjöö Handelssupport är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bernt Sjöö Handelssupport innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Bernt Sjöö Handelssupport är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bernt Sjöö Handelssupport så är det följande:

Bernt Sjöö Handelssupport har 560501-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.