Jakob S. Jonsson

Jönköpings län

Information

560507-XXXX är organisationsnummer för företaget Jakob S. Jonsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jakob S. Jonsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Jakob S. Jonsson finns i.

Jakob S. Jonsson har varit registrerat sedan 1996-10-07 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Jakob S. Jonsson så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Jakob S. Jonsson är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Jakob S. Jonsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jakob S. Jonsson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet och idéutveckling inom kulturområdet, konstnärlig verksamhet för teater inom områdena text och regi, samt produktion, utbildningsverksamhet samt övrig besläktad verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jakob S. Jonsson och det är Jonsson, Hans Jakob S som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,