JLE Service & Hantverk

Jönköpings län

Information

JLE Service & Hantverk är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som JLE Service & Hantverk finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JLE Service & Hantverk är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

JLE Service & Hantverk som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1999-02-08. Men sedan 1999-01-01 så har JLE Service & Hantverk varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JLE Service & Hantverk så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-161686.

Jönköping arbetar för att bolag som JLE Service & Hantverk ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för JLE Service & Hantverk. Det finns flera bolag i Jönköpings län.

Huvudsaklig verksamhet kundvagnsservice på köpcenter såsom framkörning av kundvagnar, reparation och underhåll inom ovanstående samt hantverkstjänster till företag och privatpersoner.

Firmatecknare för JLE Service & Hantverk är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JLE Service & Hantverk och det är följande personer, Lindberg, Jan Elmer som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för JLE Service & Hantverk är 560613-XXXX.