ergo at work - ergonomirådgivare J.Ahlin

Jönköpings län

Information

ergo at work - ergonomirådgivare J.Ahlin är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som ergo at work - ergonomirådgivare J.Ahlin finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

ergo at work - ergonomirådgivare J.Ahlin är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-01-29.

ergo at work - ergonomirådgivare J.Ahlin som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2000-11-07. Men sedan 2001-01-29 så har ergo at work - ergonomirådgivare J.Ahlin varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ergo at work - ergonomirådgivare J.Ahlin så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-377445.

Jönköping arbetar för att bolag som ergo at work - ergonomirådgivare J.Ahlin ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för ergo at work - ergonomirådgivare J.Ahlin. Det finns flera bolag i Jönköpings län.

Arbetsmiljöarbete företagshälsovård. Konsultation och rådgivning vid friskvårds- och rehabiliteringsfrågor. Analyser och utbildningar i fysiska och psykosociala arbetsmiljöfrågor.

Firmatecknare för ergo at work - ergonomirådgivare J.Ahlin är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ergo at work - ergonomirådgivare J.Ahlin och det är följande personer, Ahlin, Jane Birgit som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för ergo at work - ergonomirådgivare J.Ahlin är 560930-XXXX.